Empresa

Empresa

You are here:

Nesapor Europa

NESAPOR EUROPA, és una empresa fundada l’any 1994 especialitzada en la fabricació de subministres per laboratori i productes pel món analític.

Situats a prop de Barcelona, apostem per unes instal·lacions modernes i d’un alt nivell tecnològic que permetin el més alt nivell de qualitat dels nostres productes.

Estem compromesos amb la qualitat, i en donar un servei de proximitat, respectuós amb el nostre entorn.

Conscients i compromesos amb la nostra societat, davant l'emergència sanitària de la COVID-19, amb la col·laboració de la Fundació IRSICAIXA (Hospital Germans Trias Pujol), hem desenvolupat un Test de diagnòstic ràpid, dins una nova línia de productes de diagnòstic, sota la marca “MARESKIT”.

El producte és fàcil d'utilitzar, ràpid, fiable i accessible.

Innovació

Som conscients de la ràpida
i constant evolució de la ciència i la tecnologia en el món actual, per això, tots els nostres esforços i processos estan en constant millora per disposar dels sistemes més innovadors.

Eficiència i Qualitat

El compromís amb la qualitat i l’eficiència de tots els nostres productes és un punt clau a la història de la nostra empresa.

Compromís amb el factor humà i el mediambient

La consciència i aposta per ajudar i millorar el nostre entorn més proper, el nostre medi ambient, és una implicació de tot el personal de l’empresa.

Vols més informació?