Política de Privacitat i Galetes

Política de Privacitat i Galetes

You are here:

Política de Privacitat

NESAPOR EUROPA, SL titular de la marca MARESKIT™ informa sobre la seva Política de Privacitat respecte al tractament i protecció de dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web MARESKIT.CAT.

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal. La informació de la pagina web és orientativa no vinculant.

Responsable del tractament de dades:

Titular: NESAPOR EUROPA SL
NIF: B60798.790
Domicili: Suïssa, 34 08338 Premià de Dalt
Correu electrònic: info@mareskit.cat
Lloc Web: MARESKIT.CAT

Principis aplicats en el tractament de dades:

En el tractament de les dades personals, NESAPOR EUROPA, SL aplica els següents principis que s’ajusten a les exigències del reglament europeu vigent de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre es requerirà el consentiment pel tractament de dades personals, que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals s’informarà prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Es sol·licitaran només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats requerides.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari pel seu tractament.

S’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, es revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estiguin garantides.

Es prenen les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers. No es comparteixen les dades amb tercers, excepte per obligació legal, comunicació amb l’administració pública, processos o ordres judicials.

Obtenció de dades personals:

Per navegar per la present WEB no cal facilitar cap dada personal. Els casos en què es proporcionen dades personals són els següents:

Al utilitzar formularis de contacte o descarregar documentació del producte.

Els seus drets:

NESAPOR EUROPA, SL informa que, sobre les seves dades personals, té dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
Demanar una rectificació o cancel·lació.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-se al tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que, qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades, com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació de les mateixes, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició ha d’enviar un correu electrònic a INFO@MARESKIT.CAT juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

Es té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si es considera que el tractament de dades personals que concerneix infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals:

Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les consultes.

Formularis d’accés a dades tècniques: El Titular pot sol·licitar les dades personals: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del lloc web per gestionar la llista de subscripcions que tenen accés a la informació tècnica del producte, així com enviar promocions i ofertes especials.

Per garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

Per analitzar la navegació. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de galetes que es descarreguen en el seu ordinador quan es navega pel lloc web, les seves característiques i finalitat estan detallades en la Política de Galetes.

Seguretat de les dades personals:

Per protegir les dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció de les mateixes.

El lloc web està allotjat a Nominalia. La seguretat de les seves dades està garantida, ja que es prenen totes les mesures de seguretat necessàries. Es pot consultar la política de privacitat per tenir més informació.

Contingut d’altres llocs web:

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre l’usuari, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Galetes

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al navegador web.

A la pàgina Política de Galetes es pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les galetes.

Legitimació pel tractament de dades:

La base legal pel tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Titular, subscriure a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web s’ha d’acceptar la present política de privacitat.

Categories de dades personals:

Les categories de dades personals que tracta el titular són:

Dades identificatives i d’ús de producte:

Conservació de dades personals.
Les dades personals que proporciona al Titular es conservaran fins que es sol·liciti la seva supressió.

Navegació Web

Al navegar per MAREKIT.CAT es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar-te.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

El Titular utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

L’usuari es compromet a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

L’ usuari de el lloc web es l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que faci arribar al lloc, exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

L’usuari del lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consenteix el tractament de les mateixes per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició s’ha d’enviar un correu electrònic a INFO@MARESKIT.CAT juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia de DNI o equivalent.

L’exercici dels seus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Avís Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic NESAPOR EUROPA SL, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis mitjançant el lloc web MARESKIT.CAT.

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica el coneixement i acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal i política de galetes.

Identitat del responsable:

Titular: NESAPOR EUROPA SL
NIF: B60798.790
Domicili: Suïssa, 34 08338 Premià de Dalt
Correu electrònic: info@mareskit.cat
Lloc Web: MARESKIT.CAT

Accés i Ús de la web

NESAPOR EUROPA SL, es reserva el dret de modificar i actualitzar els continguts de la web, en qualsevol moment, en cas de no acceptar les condicions d’accés i ús abstenir-se d’utilitzar la web i contingut.

L’usuari no pot utilitzar el continguts sense autorització escrita prèvia.

Propietat industrial i intel·lectual:

El contingut d’aquesta pàgina web està protegit pe la Llei de la Propietat Industrial i intel·lectual. Els seus continguts, codis font, disseny, pàgines, marques, imatges, productes i eines són propietat de NESAPOR EUROPA, SL. la seva distribució modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització ha de ser autoritzat per escrit per NESAPOR EUROPA SL. La infracció de les normes de propietat industrial i intel·lectual comporta responsabilitats econòmiques i penals.

Responsabilitat

La informació d’aquesta web és la vigent en la seva darrera actualització, no és una obligació contractual, la seva finalitat és orientativa. NESAPOR EUROPA ,SL no accepta cap responsabilitat per la incorrecta utilització del seu contingut. Es reserva el dret d’actualitzar, eliminar, limitar o impedir l’accés, de forma temporal o permanent. Tampoc es fa responsable de possibles fallades de seguretat com poden ser els atacs i virus informàtics, navegadors, o versions emprades no actualitzades, ni dels danys que pugui causar en el software o hardware.